Welkom bij Hip en Heppie!

Over mij
Ik ben Marjolein, de eigenaresse van Hip en Heppie.
Ik ben 36 jaar en moeder van 4 jongens. Na de geboorte van onze 3e zoon ben ik begonnen met naaien van kleding voor onze kinderen. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot het maken van kinderkleding en accessoires. Ook mijn werkplaats heeft zich ontwikkeld van schaar en naaimachine  tot volledig uitgerust naaiatelier.
Ik vind het belangrijk om eenvoudige en eerlijke producten in een voor Hip en Heppie kenmerkende stijl te maken. Handgemaakt in kleine oplages en met duurzame materialen van goede kwaliteit.

Organic
Wij werken met stoffen die het keurmerk GOTS en Oeko-tex hebben. GOTS (Global Organic Textile Standard) is een standaard voor biologische textiel. Een product is biologisch als de grondstoffen (bijvoorbeeld het katoen) biologisch zijn en als het proces om er kleding van te maken duurzaam en milieuvriendelijk is. GOTS is een standaard met strakke richtlijnen. Oeko-tex (Ökotex) is een van oorsprong Duitse organisatie die een streng beleid voert tegen schadelijke stoffen in textiel. Oeko (Öko) staat voor Eco, en Tex slaat op textiel. Ecotextiel dus!

Filosofie
Bij Hip en Heppie shop je unieke outfits en accessoires!
Producten die Hip zijn en waar je Heppie van wordt!

 

×

Winkelmand